Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΑΜΠΑΝΕΣ

ΚΑΜΠΑΝΕΣ

Η Ηλεκτροκίνηση είναι μια εταιρεία που βρίσκεται στις Αχαρνές της Αθήνας στην Ιωάννη Λάμπρου 27. Είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ειδικεύεται στις καμπάνες, στους σταυρούς, στα ωρολόγια εκκλησιών και σε όλους τους αυτοματισμούς που μπορεί να έχουν.

Η επιχείρησή μας διαθέτει καμπάνες εκκλησιών διαφόρων μεγεθών, κατασκευασμένες σε ρωσικά καλούπια. Το κράμα που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους αλλά και το ειδικό τους σχήμα είναι μελετημένα για να αποδίδουν συγκεκριμένους αρμονικούς τόνους. 
 
 
Η ειδική κατασκευή τους συνδυάζει μεγάλη αντοχή, άψογη εμφάνιση, αρμονία και μελωδικότητα. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη αλλά πάντα μπορείτε να παραγγείλετε καμπάνες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση καμπανών και συστημάτων ηλεκτρικής κωδωνοκρουσίας. Διαθέτουμε  ηλεκτρονικά χειριστήρια κωδωνοκρουσίας (εγκεφάλους), ελληνικής κατασκευής με οθόνες υγρών κρυστάλλων, πληκτρολόγια αφής, αυτόματης προγραμματισμένης εκκίνησης και δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων.
Υπάρχει δυνατότητα διάθεσης τηλεχειρισμού για λιτανείες και περιφορές. Έτσι, επιτυγχάνουμε την έναρξη της κωδωνοκρουσίας από μεγάλη απόσταση.
Τα ηλεκτροσφυριά που τοποθετούνται εσωτερικά στις καμπάνες αποτελούν ιδιοκατασκευή της εταιρείας μας. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το μέγεθος των καμπανών.
 

Η Ηλεκτροκίνηση προσφέρει ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, φινέτσα στον σχεδιασμό, συνέπεια στην τοποθέτηση και πολύ καλές τιμές. Επίσης παρέχουμε γραπτή εγγύηση σε όλα μας τα προϊόντα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε…

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Κουτάντζης Γεώργιος

Ιωάννη Λάμπρου 27 Αχαρναί Αθήνα

τηλ. 2102472369 κιν. 6937012976

FAX 2102472369

Ηλεκτρονική διεύθυνση

ilectrokinisi@gmail.com